KAM DO PODZEMÍ - Magdalena Karelová - Waki, Jan Pohunek - Přebral

01.12.2013 19:19
KAM do podzemí - je další knihou z této "trapsavecké knižní řady". Trapsavecká proto, že naprostou většinu titulů v ní mají na svědomí trapsavci. V tomto případě Waki a Přebral. A ještě Přebralův "oficiální" průvodní text:
Po trojici průvodců po technických památkách, které jsme psali s Belmondem, vychází i knížka KAM do podzemí, tentokrát vytvořená společně s Waki. Týká se nejen starých dolů a vojenských objektů, ale i přírodních jeskyní a dalších zajímavostí v celé ČR.
Vznikala průběžně během uplynulého cca roku a půl a byla i dobrým důvodem, proč objet vandrem celou řadu rozličných děr - i když hlavně těch, které jsou volně zpřístupněné veřejnosti. Fotky jsou tedy taky převážně naše, dále pak zejména Kawi, Správy jeskyní ČR a dalších dobrodějů.
K dostání je v normálních knihkupectvích (z nějakého důvodu se mne vždycky, když mi něco vyjde, lidi ptají, zda je to k sehnání i v normálním obchodě s knihami, někdy si budu muset nechat specifikovat ty abnormální), obvykle v polici s turistickými průvodci - KAM je už celkem zavedená řada poměrně jednotného vzhledu, takže se i dobře hledá
 
Tony