Narozena pod toulavou hvězdou - Zuzana Kulhánková

21.10.2012 11:47

Tak nám jednoho dne dorazil do mailové schránky soutěže mail, který nás informoval o tom že vyjde zase jedna zajímavá knížka. A protože tento mail zároveň zval i na uvedení této knihy, dovoluji si ho přetiskonout:

 

Vaše vysokoblahorodí,
 
dovoluji si oznámit, že svou prvorozenou knihu Narozena pod toulavou hvězdou budu s asistencí Nakladatelství lidové noviny křtít dne 8. listopadu 2012 od 17:30 v baru jménem Krásný ztráty na Betlémském náměstí v Praze. Kdybyste měli zrovna cestu kolem, bude mi ctí i potěšením pohlédnout na Váš líbezný kontrfej, zulíbat ty vrásčité líce a potřásti rukou masitou.
 
Biřmovat budeme na našem zlatém Západě dne 25. listopadu 2012 od 13:00, a sice v rámci předvánočního knižního bazaru ve Slovenian Hall, 5762 Sprott Street, Burnaby BC.
 
Knížku si budete moci v druhé polovině října objednat na nln.cz (pod Připravujeme), v zámoří pak na czech-books.com.
 
Buďte prosím od té lásky a rozkecejte to všem svým známým, nikoho neživte. Též můžete nenápadně upozornit svého knihkupce, že ten skvost půjde na dračku, tudíž aby objednal včas a v hojném počtu.
 
Znamenám se v hluboké úctě,
 
Zuzana

 

Knížka samotná je už k nalezení na stránkách: https://www.nln.cz/knihy/kniha/narozena-pod-toulavou-hvezdou, kde je i uvedena následující anotace:

Autorka nese už od dětství tíhu dálek, která ji zavedla do zajímavých koutů Evropy, Severní a Latinské Ameriky a rovníkové Afriky. Cestování jí kromě setkání se zajímavými místy a lidmi přináší i sebepoznání, příležitost k procvičení jazyků a inspiraci pro psaní příběhů. Naposledy pověsila klobouk v městečku, kam vede cesta pouze po moři nebo vzduchem. "Povídky o Kanadě vznikly na popud kamarádů, kteří chtějí vědět, jak tu žijeme."

 

Zároveň tam najdete i autorčin profil. 

K tomu bychom měli dodat, že autorka je oceněnou trapsavkyní  a jako důkaz připojuji ukázku její trapsavecké tvorky:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Listopad

 

Syrové barvy pozdního podzimu

vždyť stáří už nic nezakrývá

říci jen miluji tě krajino

krajino líná těžká mlčenlivá

 

Zuzana Kulhánková – Karel

3. místo v kategorii Poezie pokročilých TRAPSAVEC 1975



Více zde: https://www.trapsavec.cz/products/listopad-b-/