Trapsavec aktuálně

01.09.2015 13:02

Tak nám začalo září a to znamená, že do uzávěrky aktuálního ročníku Trapsavce chybí už jen půl roku. Je tedy na čase zpracovat zážitky z letních vandrů, expedic a výletů, vymyslet příběhy, zachytit verše, které se v hlavách rodily pod hvězdnatými oblohami letošního léta.

První vlaštovky už tady máme, dorazilo zatím 8 příspěvků od 4 autorů, tak doufám, že i když je ještě relativně brzo, další práce dorazí co nevidět. Zároveň prosím všechny o propagaci naší soutěže mezi kamarády, jež o ní dosud neslyšeli či jsou ještě příliš ostýchaví a zdráhají se ji obeslat.

A co jinak nového v Trapsavci?

Vlastně samé potěšitelné zprávy. Vydávání dalších Miniatur pokračuje podle plánu, během léta se podařilo dotisknout chybějící čísla, takže aktuálně jsou k dispozici všechna, stejně tak bylo dotištěno několik Maxisborníků od každého ročníku. Pomalu se začíná pracovat na přípravě cen a programu dalšího ohně, je zajištěna výroba camrátek, dohodnuto jedno hudební vystoupení na Trapsavytí, jehož součástí bude i představení druhého čísla Trapsaveckých zpěvníků, rozhlížím se po místě konání, jedná se s Trasou o budoucí spolupráci, vyrábím prototypy cen.

Co mne těší nejvíc, je dohoda o rozšíření dosud jednočlenného organizačního týmu. Zatím nebudu prozrazovat, abych to nezakřikl, ale je to výborné!

Protože je ale jak uzávěrka, tak oheň hodně daleko, sejdeme se už v listopadu na tradiční Trapsavecké slezině v Těnovicích. Koná se o víkendu 20.-22.11. a jejím tématem je tentokrát horor – Trampové a příšery. Příspěvky prosím posílejte co nejdřív, abych mohl už na slezinu připravit sborníček.

 

 

 

 

 

 

 

 

Přeji krásný podzim a těším se, že se s vámi brzo uvidím, ať už na slezině, na vandrech kdesi v lesích anebo alespoň poslední květnový víkend roku 2016 na ohni Trapsavce.

Hafran