Kenyho VOLEJ

03.09.2012 16:29

Kamarádi Trapsavci,

ač jsem přesvědčen, že nosím dříví do lesa a že o následující informaci dobře víte, dovoluji si připomenout kvapem se blížící uzávěrku Kenyho VOLEJe. Pokud by ale někdo přeci jenom nevěděl, vězte, že se jedná o podstatně mladšího sourozence Trapsavce, věnovaného vodáctví. Zatím proběhl první ročník a jeho výsledkem byla knížka, vydaná pod názvem Drž hubu a pádluj. Obsahuje 15 povídek, z nichž hned pod 10-ti jsou podepsání právě Trapsavci. Organizátorem soutěže je Pígo, Trapsavec, který získal již dvě ocenění a je na dohled vstupu mezi Oldpsavce. Určitě mu uděláme radost, když mu do uzávěrky 31.10.2012 přijde z našich řad záplava kvalitních vodáckých povídek.

Informace k soutěži, propozice a další užitečné informace najdete na: https://www.vydaniknihy.cz/stranky/8/vodacka-soutez/

Vymýšlejte, pište, posílejte! Motivací vám budiž i fotka z vyhlášení výsledků prvního ročníku, ukazující úspěšného a právě vydaného autora Tonyho, uprostřed davu nadšených obdivovatelek, loudících mistrův podpis.