VYDEJ SI VLASTNÍ KNIHU - Jiří Nosek - Pígo

16.12.2019 13:06

"Tak tuhle knížku jsem měl číst před třemi roky," řekl jsem si, když se mi tenhle nejnovější Pígův vydavatelstký počin dostal do rukou. V té době jsem totiž připravoval pro vydání svou první knihu, Případ zatoulanýho rybáře, a myslím si, že kdybych měl k dispozici všechny potřebné informace přehledně uspořádané a srozumitelně vysvětlené, jako jsou v ní, neudělal bych tolik kopanců.

Je to určitě knížka pro každého autora, který se ve svém spisovatelství posunul od povídek a básní k myšlenkám na vydání knihy, která nebude jen pro pár kamarádů, ale která se bude snažit o získání místa na slunci (tedy na knižním trhu).

Abych se zde příliš nerozepisoval, dám slovo samotnému Pígovi a jeho anotaci knížky:

Vydání a propagace knih od A do Z pro autory, kterým na úspěchu jejich knihy záleží / Chcete svou knihu vidět na pultech obchodů a v e-shopech? / Víte, jak pro ni vytvořit tu nejlepší startovní pozici? / Přejete si, aby se čtenářům líbila a dobře se prodávala? / Dozvíte se, jak: dovést svůj text k dokonalosti, ohlídat, aby pro vás vydání knihy nebyl finanční průšvih, navrhnout obálku, která přitáhne pozornost, knihu vydat bez obětování vlastních úspor, ji dostat do knihkupectví a e-shopů, stanovit cenu a pracovat s nástrahami českého knižního trhu, najít čtenáře, kteří knihu nejvíc ocení.

Knihu je možné objednat na stránkách nakladatelstviklika.cz/blog/, stojí 224 Kč a dostanete ji i se vzorníkem ofsetovývh papírů zdarma.