Vznikla 7. akciovka

21.09.2023 06:40
Ahoj kamarádi, 
 
jak už jsme avizovali v posledním bulletinu, chystá se knížka k 50. ročníkům Trapsavce.
Bude zahrnovat historii naší soutěže od jejího začátku v roce 1971 až do současnosti. Provede vás jednotlivými ročníky, připomene hlavní události i památné historky, dobové fotografie i ilustrace, zdařilé povídky a básně, trochu té statistiky i ohlasy. Zmíní i hlavní osobnosti z řad organizátorů, porotců i autorů.
Bude barevná, ve formátu A4, vázaná, vyjde koncem června 2024, aby mohla obsahovat i reportáž a popis jubilejního 50, Trapsavce.
Asi je vám jasné, že něco takového nebude právě levné. Abychom byli schopni knížku zafinancovat a současně si zmapovali zájem o tuto publikaci, spouštíme Sedmou trampskou neoficiální Trapsavec a.s.
Cena jedné akcie, jejíž náhled najdete níže, je 600 Kč a její vlastník po jejím předložení obdrží v druhé polovině roku 2024 jeden výtisk knihy, který pro něj bude rezervován.
Plánujeme objednat určité množství výtisků nad počet prodaných, které budu k dispozici k volnému prodeji. V takovém případě ale nejsme schopni knihu rezervovat a předpokládaná cena knihy bude 650 - 700 Kč, podle počtu kusů a výsledných nákladů na tisk.
 
Akcie můžete objednávat na mailu soutěže soutez.trapsavec@seznam.cz, další budou k objednání na Trampském magazínu i u autorky knížky Waki. Budou vám předány osobně nebo doručeny poštou, v odpovědi na mail vám bude zasláno číslo účtu, na který zašlete platbu za akcie, i další pokyny.
 
Hafran